DKingove čarolije

Dobrodošli na moj blog

11.12.2017.

Цртице из мушкоженскологије

 

 

Жена пред огледалом:

 

- Јао Боже, да ли сам ја лепа? Пера каже да јесам, али он нема укуса. Жика има укуса, али он мој изглед никад не коментарише. Сигурно мисли да сам ружна? Да ли да повећам усне? Или да их мало смањим? Баш су ми се груди нешто опустиле... Да исцртам обрве? Сутра ћу код козметичара... Али, била сам и јуче, па није много помогло... Треба да скратим косу и да се офарбам... Или можда само да се офарбам?

 

Мушкарац пред огледалом:

 

- Ах, какав даса! Ништа ни додати ни одузети!

 

 

Жена у кухињи:

 

- Да ли сам солила пире? Досолићу још мало... Јао, сад сам претерала! Крменадле су баш маторе, требале су да одстоје у маринади... Сад је већ касно за то... Да ми није чорба загорела? Није, добро је... Или можда јесте? Досућу још мало воде. Ова рингла баш јако греје... Или је можда преслаба? А шаргарепа трула, опет су ми увалили... Јаооо! Је*ем ти и нож и шаргарепу, посекох се...

 

Мушкарац у кухињи:

 

- Где беше стоје чаше? Нема везе, пићу воду из шаке.

 

 

Жена на улици:

 

- Јао, види ону краву, има исте ципеле као ја! Е, вечерас их бацам у контејнер... Шта буљи онај кретен, ко да никад није видо женско? Да ми се није шминка размазала? И што ми сви гледају у ноге, да ми се није чарапа поцепала? Пази маторца што је зино, а могу ћерка да му будем? Фуј! ...Јао, какав згодан даса... Прође, а није ме ни погледао... Мора да је ћорав, или геј? Требала сам дужу сукњу да обучем, у овој ми је дупе огромно... Е, вечерас прескачем вечеру!

 

Мушкарац на улици:

 

- Ах, какве женске! Рај за очи!

 

 

Жена у канцеларији:

 

Јадна ја, колико посла, не знам шта ћу пре? Баш ме искоришћавају максимално... Али сама сам крива, кад све урадим што ми се да. И само све једно те исто, извештаји и фактуре... Што ми не дају нешто ново да урадим? Мора да мисле да сам глупа? Е, мало су се з.! И овај компјутер, сто година стар! Види, види, још се и блокирао? Кога сад да зовем? Да ли сам кликнула на „сејв“?

 

Мушкарац у канцеларији:

 

- Да треснем један пасијанс, завршићу извештај сутра!

 

 

 

DKingove čarolije
<< 12/2017 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

Brojač posjeta
6293

Powered by Blogger.ba